@_effa.kamal Paidreview RM5 Instagram photos and videos | inst24
@_effa.kamal Paidreview RM5 Instagram photos and videos | inst24

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

اللهُمَّ صلِّ على سيِّدِنا محمد وعلى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ . Appreciate the life you have . #santorini . Malaysian | TERENGGANU | Kemamang | 90'

Posts: 512 Followers: 46 131 Following: 7 299

2

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

UBAT RESDUNG TRADISIONAL PALINGGG MUJARAB!!! . Follow @resdung_mujarab @resdung_mujarab @resdung_mujarab . Anda ada RESDUNG??? Jika ada, anda disarankan untuk mencuba KAPSUL RESDUNG GALI. Percaya tak, sekali cuba sahaja (makan 2 biji kapsul) sudah boleh rasa keberkesanannya. Memang terbaik dan berkesan. 👍 . 👍 100% Mujarab & Berkesan 👍 100% Puas Hati 👍 Halal & Selamat . . Untuk butiran lanjut @ order boleh dm 👇👇👇👇 @resdung_mujarab @resdung_mujarab @resdung_mujarab Sekarang!!! 😊 .. #ubatresdungkronik #ubatresdung #ubatresdungmujarab #ubatresdungtradisional #resdung #trustedseller #bazaarpaknil #rawatresdung #paidreviewrm20 #paidreviewmurah #reviewigshop #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmalaysia #lastreview

0

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

SATIN SCARF RM15❗❗❗ . Semua harga RM15 SAHAJA 🔥 . 🐞Senang bentuk 🐞Tak rasa pekak bila pakai 🐞 Material kain sedap pakai dan sejuk 🐞 Memang selesa pakai walaupun tanpa inner 🐞 Corak cantik & Print yang tak pudar 🐞 Tidak Jarang 🐞 Size 90x90 🐞 Bidang 43 FOLLOW IG @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya . WS +60189719683 atau klik link ws di bio 😊 .. #tudungraya #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalovers #bawalcantik #satinprintedmurah #satinmurah #bawalsilk #bawalsatinmurah #bazaarpaknil #trustedseller #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp6/10

2

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

Raya dah nak dekat tak kan tak nak cantik sebelum raya 🤗 . Pinklady terbukti berkesan 500% memang rugi sangat2 kalau tak consume dari sekarang . Whatsapp je 0184023713 @pinklady_qima @pinklady_qima . Raya dah x lama, nk bagi harga bakar untung kat sis whtsapp je dulu harini booking nama ye . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #takpernahtaklentik #reviewigshop #bazaarpaknil #trustedseller #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp1/1

4

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

Telekung Travel Cotton Allysha 🌸 Untuk kakak2 yg kaki travel tu, telekung nie sesuai sangat laa .. : ✔️ Material Cotton ✔️ Kain tak panas dan ringan ✔️ Bahagian muka kemas terletak ✔️ Ada pelbagai pilihan warna ✔️ Senang untuk travel : @batikkaftanbytgannu @batikkaftanbytgannu @batikkaftanbytgannu : RM59 sehelai ( termasuk pos ) Berminat.? Boleh cepat2 pm kami yee 😉😘 : wasap.my/601128335488/telekungtravel .. #telekung #telekungmurah #telekungtravel #telekungcotton #telekunghantaran #telekungsolat #bazaarpaknil #trustedseller #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewigshop #reviewmurah #pp2/2

1

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

❗EXCLUSILK COLLECTION RM35❗ 🔥Beli 3 RM100 FREE POSTAGE 💯 . 🍒 Square/Bawal 🍒 Material : Twill Silk. 🍒 Exclusive design 🍒 Measure : 100x100cm 🍒 Shariah-compliant as bigger size means better coverage. FOLLOW @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya Atau WS +60189719683 .. #tudungmurah #tudungraya #bawallabuh #bawalovers #satinprintedmurah #bawalsilk #bawalsatinmurah #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #pp5/10

7

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

❗EXCLUSILK COLLECTION RM45 🔥 . 👍Wide Shawl 👍Material : Silk 👍.Exclusive design 👍Measure : Approx 1.9m x 0.9m 👍Shariah-compliant as bigger size means better coverage. . FOLLOW IG @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya . WS +60189719683 😊 .. #tudungmurah #tudungraya #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawallabuh #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #satinprintedmurah #satinmurah #bawalprintedmurah #bazaarpaknil #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp4/10

2

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

SATIN SCARF RM15❗❗❗ . Semua harga RM15 SAHAJA 🔥 . 🐞Senang bentuk 🐞Tak rasa pekak bila pakai 🐞 Material kain sedap pakai dan sejuk 🐞 Memang selesa pakai walaupun tanpa inner 🐞 Corak cantik & Print yang tak pudar 🐞 Tidak Jarang 🐞 Size 90x90 🐞 Bidang 43 . FOLLOW IG @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya . WS +60189719683 atau klik link https://wa.me/60189719683 ⛔Postage setiap hari bekerja sahaja (ISNIN-JUMAAT) . Rm8 Semenanjung & Rm12 Sabah Sarawak .. #tudungmurah #tudungraya #tudungbawal #bawalsatinmurah #bawalovers #bawalsatinprinted #satinprintedmurah #trustedseller #bazaarpaknil #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #pp3/10

3

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

SATIN SCARF RM15❗❗❗ . Semua harga RM15 SAHAJA 🔥 . 🐞Senang bentuk 🐞Tak rasa pekak bila pakai 🐞 Material kain sedap pakai dan sejuk 🐞 Memang selesa pakai walaupun tanpa inner 🐞 Corak cantik & Print yang tak pudar 🐞 Tidak Jarang 🐞 Size 90x90 🐞 Bidang 43 . FOLLOW IG @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya . WS +60189719683 atau klik link https://wa.me/60189719683 ⛔Postage setiap hari bekerja sahaja (ISNIN-JUMAAT) . Rm8 Semenanjung & Rm12 Sabah Sarawak .. #satinprintedmurah #satinmurah #tudungmurah #tudungraya #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalovers #bawalcantik #tudungbawalmurah #bawalprintedmurah #bazaarpaknil #reviewigshop #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp2/10

1

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

Tahukah anda kelebihan BELLASHAKE ni sebab dengan enam kebaikan dalam satu, . . Haaa best tak awak? Kita fahammm kalau awak dah boring nak kurus bancuh dengan air panas je kan? . Ini kali kita TUKAR dengan sesuatu yang lagi sedappp 😍 . Jom TRY sekarang READY STOCK tau Fateen 0189165700. Jom follow @bellashake.jb @bellashake.jb @bellashake.jb @bellashake.jb @bellashake.jb @bellashake.jb #bellashake #bellashakejohor #stokisbellashake #agentbellashake #gemokisawesome #onlinecoaches #eatcleanmalaysia #kurusdarirumah #tipskurus #azamkurus2019 #tipsdiet #jomkurus1malaysia #kuruscepat #petuakurus #turunberatbadan #terkurustanpasengaja #programkurus #tularkan #kurussebelumraya #cabaranturunberat #akunakkurus #bodydreamjohor #stokisbodydream #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #pp1/3

0

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

❗EXCLUSILK COLLECTION RM35❗ 🔥Beli 3 RM100 FREE POSTAGE 💯 . 🍒 Square/Bawal 🍒 Material : Twill Silk. 🍒 Exclusive design 🍒 Measure : 100x100cm 🍒 Shariah-compliant as bigger size means better coverage. FOLLOW @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya Atau WS +60189719683 .. #tudungmurah #tudungraya #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalovers #bawalcantik #tudungbawalmurah #bawalsatinprinted #bawalsilk #bawalsatinmurah #bazaarpaknil #trustedseller #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #pp1/10

1

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

❗EXCLUSILK COLLECTION RM35❗ 🔥Beli 3 RM100 FREE POSTAGE 💯 . 🍒 Square/Bawal 🍒 Material : Twill Silk. 🍒 Exclusive design 🍒 Measure : 100x100cm 🍒 Shariah-compliant as bigger size means better coverage. FOLLOW @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya Atau WS +60189719683 .. .. #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalovers #bawalpastel #bawalprintedmurah #bawalprintedbidang50 #bawalsatin #satinprintedmurah #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungraya #raya2019 #trustedseller #reviewigshop #reviewmurah #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #pp3/3

3

Paidreview RM5 (@_effa.kamal)

❗EXCLUSILK COLLECTION RM39❗ 🔥Beli 3 RM100 FREE POSTAGE 💯 . 👍Wide Shawl 👍Material : Silk 👍.Exclusive design 👍Measure : Approx 1.9m x 0.9m 👍Shariah-compliant as bigger size means better coverage. . FOLLOW IG @scarfbylya @scarfbylya @scarfbylya . WS +60189719683 😊 .. .. #satinprintedmurah #bawallabuh #bawalsatin #bawalovers #bawalsilk #bawalcantik #bawalsatinprinted #tudungmurah #tudungbawal #tudung #tudungbawal #bazaarpaknil #trustedseller #onlineshopping #reviewigshop #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #pp2/3

)